פולנטה שמנת עם בייקון וחמוציות
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? פולנטה שמנת עם בייקון וחמוציות יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 94 גרם של שומן, וסך הכל 1270 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חמוציות מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ארוחת בוקר כקינוח. נסו פולנטה שמנת עם ביצה, Arrabiata & בייקון, פולנטה שמנת עם בייקון ומרווה, ו פולנטה לארוחת בוקר עם Asiago, טימין, בייקון, וביצים עלומות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור פולנטה: להביא את המרק, 2 1/2 כוסות מים והמלח לרתיחה בסיר 5 ליטר כבד על חום בינוני גבוה. בהדרגה להקציף פולנטה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתעבה ואת קמח התירס הוא רך, 15 עד 20 דקות.
מוסיף את הפרמזן, חלב וחמאה. מערבבים עד החמאה ופרמזן נמסו. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מסדרים את הבייקון בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים עד חום ופריך, 15 עד 17 דקות.
ניקוז על מגבות נייר. כאשר הבייקון הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לקצוץ לחתיכות 1/2 אינץ'. תניח בצד.
לטאטא יחד את גבינת מסקרפונה, סירופ מייפל ומלח בקערה קטנה עד חלקה.
להעביר את הפולנטה ל 4 קערות או צלחות הגשה. מחלקים את חתיכות בייקון וכפית על גבי. Dollop כל מנה עם תערובת mascarpone ומפזרים עם חמוציות מיובשות.