פולנטה שמנת עם גבינת עיזים
שמנת פולנטה עם גבינת עיזים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו צלעות בקר, חמאה, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו גבינת עיזים שמנת פולנטה עם Garlicky ירקות, גבינת עיזים פולנטה עם פטריות בר RagoÃ"T, ו תערובת פטריות בר עם גבינת עיזים שמנת פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 1/2 כוסות מים לרתיחה.
הוסף קמח תירס למים בנחל דק, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים.להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים 15 דקות, הוספת מלח וכפות נוספות של מים לפי הצורך.כאשר פולנטה נעשה, מערבבים בחמאה וגבינת עיזים. בדוק תבלינים, ולהוסיף מלח לפי הטעם.
מגישים עם המנה העיקרית הבשר האהוב עליך. יאמי!צלעות מלח ופלפל, ואז לדלות בקמח. הגדר aside.In תנור הולנדי גדול, לבשל pancetta מעל חום בינוני עד פריך מלא וכל השומן הוא שניתנו.
הסר pancetta ולהניח בצד. אל תשליך שומן.
מוסיפים שמן זית למחבת עם גריז הפנצ ' טה, ומעלים את החום לגבוה. צלעות חומות מכל הצדדים, בערך 45 שניות לכל צד.
הסר צלעות ולהניח בצד. הפעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, גזר, ושאלוט למחבת ומבשלים 2 דקות.
יוצקים יין לגרד התחתון של מחבת לשחרר את כל חתיכות טעם של תהילה. מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים מרק, 1 כפית מלח כשר, והרבה פלפל שחור טחון טרי. לטעום ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך.
מוסיפים צלעות לנוזל; הם צריכים להיות שקועים כמעט לחלוטין.
מוסיפים קורנית וספריגים רוזמרין (שלם) לנוזל. שים את המכסה והכנס לתנור. מבשלים ב 350 במשך 2 שעות, ואז להפחית את החום ל 325 ומבשלים במשך 30 עד 45 דקות נוספות. צלעות צריך להיות מזלג מכרז ונופל מהעצם.
הסר מחבת מהתנור ולאפשר לשבת לפחות 20 דקות, מכסה על, לפני ההגשה. ברגע האחרון, שומן רזים את החלק העליון של הנוזל. (יכול גם לקרר תערובת, ולאחר מכן להסיר שומן מוצק מלמעלה.)
מגישים 2 צלעות על המיטה של פולנטה שמנת, כפית קצת מיץ מעל.