פונדו גבינה פשוט וטעים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 760 קלוריות. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, לחם כיכרות לחם, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. . עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. נסו פונדו גבינה שוויצרי פשוט, פונדו שוקולד פשוט, ו פונדו שוקולד מריר פשוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות; מערבבים במלח. מביאים את המים לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז תפוחי אדמה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3
מערבבים את קורנפלור קירש ליקר יחד בקערה קטנה עד שהוא יוצר משחה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
(מקרטון)
קירשה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים את היין הלבן ושום בסיר גדול מעל חום בינוני; מביאים לרתיחה. לאט לאט לטאטא את emmentaler וגבינת Gruyere, על 1/2 כוס בכל פעם, המאפשר לכל אצווה להמיס לפני ערבוב הבא. מערבבים בתבנית אקראית כדי למנוע מגבינה להתקבץ לתוך כדור.
מרכיבים שתצטרך
Gruyere
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
שדי פסיון אם )
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
להקציף בתערובת קורנפלור ואגוז מוסקט לרוטב הגבינה; מערבבים ומבשלים בבשל עד מעובה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מעבירים את תערובת הגבינה לסיר פונדו.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מגישים עם תפוחי אדמה אדומים מבושלים ולחם צרפתי לטבילה; מקשטים עם בצל פנינה וקורנישון.