פונדו גבינה שוויצרי
פונדו גבינה שוויצרי יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. אם יש לכם גבינה שוויצרית, עמילן תירס, אגוז מוסקט טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מעולה של 36%. מתכונים דומים: פונדו גבינה שוויצרי, פונדו גבינה שוויצרי, ו פונדו גבינה שוויצרי.
הוראות
משפשפים שן שום על החלק התחתון והדפנות של סיר פונדו; זרוק שום והניח את סיר הפונדו בצד. בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה, הביאו 1-3 / 4 כוסות יין ואגוז מוסקט לרתיחה. מוסיפים בהדרגה גבינה, תוך ערבוב לאחר כל תוספת עד שהגבינה נמסה (הגבינה תיפרד מהיין).
שלב עמילן תירס ויין שנותר עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה לתערובת גבינה. מבשלים ומערבבים עד להסמכה והתערובת מתערבבת וחלקה.
מעבירים לסיר פונדו מוכן ושומרים על חום.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויוה דיווה מוסקטו פרוסקו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק.