תמיד כיף שיש עוד מתכון של סיניים, אז תנו הזדמנות ל פונדו סיני. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מרק עוף במלח נמוך, גזר, בשר טנדרלוין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה, ערב פונדו משפחתי {הפונדו האהוב עליי + בגידה!}, ו ראש השנה הסיני: חזיר צלוי סיני (סיו יוק).
הוראות
1
סדר ברוקולי הבא 6 מרכיבים (ברוקולי דרך שרימפס) על מגש הגשה. מביאים מים ומרק עוף לרתיחה עדינה בסיר פונדו. פירס שרימפס עם שיפודים, ומבשלים בתערובת מרק עד שרימפס נעשים. פירס ירקות ובשר עם שיפודים, ומבשלים בתערובת מרק עד בשר וירקות הם הרצוי מידה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היין יבש Chenin Blanc קריק יבש, יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.