פונדו צ'דר מיושן עם עגבניות בגריל, בייקון ובצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פונדו צ'דר מיושן עם עגבניות בגריל, בייקון ובצל. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם ג'בטה, עגבניות שרי, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו גבינת צ'דר מיושנת ופונדו מוצק, פונדו צ'דר & גינס בגילאי, ו מתכון צ'דר & גינס מיושן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: שיפודי מתכת (או שיפודי עץ ספוגים במים במשך 30 דקות)
מחממים גריל בחום בינוני-גבוה.
לזרוק את עגבניות שרי, בייקון סלאב, בצל וקוביות לחם בנפרד עם קצת שמן, מלח ופלפל, וחוט אותם על שיפודים משלהם, כך שהם יכולים לבשל בקצב שלהם. יהיו לך שיפודים רבים של כל אחד.
גריל שיפודים מעל חום בינוני גבוה עד חרוך קלות; לשמור על חם בזמן שאתה עושה את הפונדו.
לגרוס את הצ ' דר ולזרוק עם 2 כפיות של קורנפלור. בנפרד, לגרוס את Gruyere ולזרוק עם הנותרים 4 כפיות תירס.
בסיר עמיד לחום בינוני, מחממים את החמאה על אש בינונית. (אתה יכול בקלות לבשל את זה על מדורה או על גריל מחנה גם כן.) כאשר החמאה נמסה, להוסיף את השום ולתת לו לרחוש במשך 30 שניות.
מוסיפים את היין הלבן ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את Gruyere ו whisk עד חלקה.
מוסיפים את גבינת הצ ' דר ומקציפים עד חלקה ולא נשארים גושי גבינה.
מחממים עד בועות הגבינה מעט בקצוות.
הסר מהחום ומערבבים בשרי, הרבה פלפל שחור ואגוז מוסקט.
מגישים עם שיפודים של עגבניות, בצל, בייקון ולחם לטבילה.