קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות5
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פונדנט מגולגל

פונדנט מגולגל
פונדנט מגולגל דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 896 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קיצור, סירופ גלוקוז, ג'לטין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%- שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: פונדנט מגולגל קלאסי, פונדנט מגולגל שוקולד, ו פונדנט מרשמלו מגולגל.

הוראות

1
שלב ג ' לטין ומים קרים; תן לעמוד עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
2
מניחים תערובת ג ' לטין בחלק העליון של דוד כפול וחום עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
מוסיפים גלוקוז וגליצרין, מערבבים היטב. מערבבים בקיצור ורק לפני נמס לחלוטין, להסיר מן החום ומערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
4
התערובת צריכה להתקרר עד פושרת.
5
מניחים 4 כוסות סוכר ' ממתקים בקערה גדולה. הפוך באר במרכז באמצעות כף עץ, מערבבים בתערובת ג ' לטין פושרת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מערבבים בסוכר ולהוסיף יותר קצת בכל פעם, עד דביקות נעלמת. ללוש בסוכר הנותר. ללוש עד הפונדנט הוא חלק, גמיש ולא מקל על הידיים. אם פונדנט רך מדי, להוסיף יותר סוכר; אם נוקשה מדי, להוסיף מים (טיפה בכל פעם). השתמש פונדנט מיד או לאחסן במיכל אטום במקרר. כאשר מוכן לשימוש, להביא לטמפרטורת החדר ללוש שוב עד רך.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח