פונדנט מגולגל
פונדנט מגולגל דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 896 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קיצור, סירופ גלוקוז, ג'לטין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%- שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: פונדנט מגולגל קלאסי, פונדנט מגולגל שוקולד, ו פונדנט מרשמלו מגולגל.
הוראות
שלב ג ' לטין ומים קרים; תן לעמוד עד עבה.
מניחים תערובת ג ' לטין בחלק העליון של דוד כפול וחום עד מומס.
מוסיפים גלוקוז וגליצרין, מערבבים היטב. מערבבים בקיצור ורק לפני נמס לחלוטין, להסיר מן החום ומערבבים וניל.
התערובת צריכה להתקרר עד פושרת.
מניחים 4 כוסות סוכר ' ממתקים בקערה גדולה. הפוך באר במרכז באמצעות כף עץ, מערבבים בתערובת ג ' לטין פושרת.
מערבבים בסוכר ולהוסיף יותר קצת בכל פעם, עד דביקות נעלמת. ללוש בסוכר הנותר. ללוש עד הפונדנט הוא חלק, גמיש ולא מקל על הידיים. אם פונדנט רך מדי, להוסיף יותר סוכר; אם נוקשה מדי, להוסיף מים (טיפה בכל פעם). השתמש פונדנט מיד או לאחסן במיכל אטום במקרר. כאשר מוכן לשימוש, להביא לטמפרטורת החדר ללוש שוב עד רך.