פונץ ברנדי בוער
לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, מקלות קינמון, מיץ תפוזים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פונץ ברנדי בוער, Flaming חג אגרוף, ו פונץ ' חלב ברנדי (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 5 מרכיבים לרתיחה בסיר גדול, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים יין, מערבבים כדי לחמם.
יוצקים תערובת לתוך זכוכית חסינת חום גדולה, קרמיקה, או קערת אגרוף מתכת.
מערבבים במיץ תפוזים ומיץ לימון. מחזיק מצקת מעל קערת פונץ', למלא מצקת עם ברנדי; בזהירות להצית.
יוצקים לתוך קערת אגרוף ולאפשר להבה לשרוף.
מערבבים בברנדי שנותר. תגרר קצת אגוז מוסקט על פונץ'.