פונץ 'חמוציות-ג' ינג'ר חם
אם יש לכם מיץ חמוציות, סוכר, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו חמוציות ג'ינג'ר אייל פונץ, ג'ינג'ר תוסס-אגרוף חמוציות, ו סודה אוכמניות ג'ינג'ר אגרוף (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיץ חמוציות וג ' ינג ' ר במחבת 2-3 ליטר על אש בינונית. מביאים לרתיחה ומבשלים להחדיר טעם, כ -20 דקות.
מערבבים במיץ ליים וסוכר 1/3 כוס; מערבבים עד שהסוכר מומס. לטעום ולהוסיף עד 1/4 כוס סוכר יותר אם תרצה.
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך thermos או כד עמיד בפני חום (מוצקים להשליך).