קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות5
מגזין

פונץ 'חמוציות-ג' ינג'ר חם

פונץ 'חמוציות-ג' ינג'ר חם
אם יש לכם מיץ חמוציות, סוכר, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו חמוציות ג'ינג'ר אייל פונץ, ג'ינג'ר תוסס-אגרוף חמוציות, ו סודה אוכמניות ג'ינג'ר אגרוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מיץ חמוציות וג ' ינג ' ר במחבת 2-3 ליטר על אש בינונית. מביאים לרתיחה ומבשלים להחדיר טעם, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים במיץ ליים וסוכר 1/3 כוס; מערבבים עד שהסוכר מומס. לטעום ולהוסיף עד 1/4 כוס סוכר יותר אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך thermos או כד עמיד בפני חום (מוצקים להשליך).
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מגישים חם.