פונץ סתיו חם ומתובל
פונץ סתיו חם ומתובל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני משקאות. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-16 מנות. אם יש לך מיץ תפוחים, מיץ אננס, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו מכת סתיו, סלט סתיו חם, ו סלט סתיו חם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הרבעה כל התפוזים עם ציפורן, ואופים במשך 30 דקות.
בסיר גדול, לשלב את מיץ תפוחים מקל קינמון. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים 5 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים את אגוז מוסקט, דבש, מיץ לימון ומיץ אננס.
מגישים חם בקערת פונץ ' עם 2 תפוזים אפויים משובצים צף על גבי.