פוסילי עם ברוקולי ראבה
צריך מנה עיקרית פסקטרית? פוסילי עם ראבה ברוקולי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 703 קלוריות. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. אם יש לך שיני שום, שמן זית, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. ציון זה הוא סופר. מתכונים דומים: פוסילי עם ברוקולי ראבה, פוסילי עם ראבה ברוקולי ותפוחי אדמה, ו פוסילי וברוקולי.
הוראות
מאדים את ראב הברוקולי עד שהוא רך בלבד, כ -3 דקות. קוצצים גס.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה עד להזהבה, כ -3 דקות.
מוסיפים את אנשובי ופלפל אדום כתוש ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את ראבי הברוקולי ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהטעמים מעורבבים היטב, כ -4 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור ושומרים על חום.
מבשלים את הפוסילי בסיר גדול של מים מומלחים רותחים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לדרגת אל-דנטה. שמרו 3 כפות מנוזל בישול הפסטה.
מסננים את הפוזילי ומחזירים אותו לסיר.
מוסיפים את החמאה וזורקים היטב, ואז מוסיפים את ראבה הברוקולי והנוזל השמור וזורקים שוב. מתבלים במלח ופלפל שחור ומעבירים לקערה מחוממת.
מגישים מיד, מעבירים את הגבינה בנפרד.