קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

פופס עוגת שזיף סוכר

פופס עוגת שזיף סוכר
אם יש לכם סוכר קישוט צבעוני, ציפוי שוקולד, גרידת לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 7%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פופס עוגת שזיף סוכר, עוגת שזיפים קינמון-סוכר, ו עוגת שזיף סוכר כחול.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את המרשמלו תוך ערבוב לציפוי החמאה. ממשיכים לערבב ומבשלים עד שהמרשמלו נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את דגני האורז וגרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
מערבבים עד שהדגנים מצופים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
6
בעזרת מידה מועטה של 1/4 כוס, מגלגלים את תערובת האורז והמרשמלו לכדורים בגודל כדור גולף. הקפידו לדחוס היטב את תערובת הדגנים. שיפוד מקל סוכרייה על מקל במרכז הכדור. חזור על הפעולה עם שאר התערובת והמקלות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
ממיסים את השוקולד על דוד כפול. טובלים כל פופ עוגה בשוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
8
הסר ואפשר לכל עודף לטפטף, להסתובב מעט, לציפוי לחלוטין. הדביקו את הקופצים לחתיכת קצף פרחוני או לקערה מלאה באורז כדי לעמוד זקוף כדי שהשוקולד יוכל להתייצב מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
בואו לשבת 5 דקות. טובלים את המחצית העליונה של כל פופ בזילוף.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
10
החזירו את המקלות לקצף או לאורז והכניסו למקרר להתייצבות מלאה, או הניחו להתייצבות למספר שעות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקייק פופ. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "