פופס פאי תפוחים עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. לכי לחנות וקחי ביצה לבנה, קינמון טחון, אבקת סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 8 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים תפוחים ומיץ לימון; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהתפוחים כמעט רכים. מערבבים ב 1/4 כוס ציפוי קרמל; להמשיך לבשל עד הרוטב הוא עבה ומעילים תפוחים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמל
מיץ לימון
תפוח
רוטב
3
בינתיים, מחממים תנור ל 204°. unroll פאי קרום על קרש חיתוך. באמצעות חותך עגול 3 אינץ', לגזור 12 סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
תנור
4
מניחים 6 סיבובים על גיליון עוגיות ungreased. תערובת פירות כפית באופן שווה על כל סיבוב עד בתוך 1/2 אינץ ' של קצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
פירות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מקום 1 מקל מלאכה בכל מילוי ממרכז לקצה של עגול.
6
לשטח סיבובים שנותרו עד 4 אינץ ' בקוטר.
7
מברשת מתחת לכל סיבוב עם ביצה לבן; מקום על פירות. לחץ על הקצוות יחד; חותם עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
פירות
8
חותכים חריץ קטן בקרום העליון כדי לפרוק קיטור.
9
מברשת צמרות עם הנותרים ביצה לבן. בקערה קטנה אחרת, מערבבים 1 כפית סוכר והקינמון; מפזרים מעל צמרות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
קינמון
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
אופים 12 עד 15 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור; מגניב לפחות 10 דקות לפני ההגשה. בקערה קטנה, מערבבים מרכיבים זיגוג עד חלקה.