קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

פופקורן מלוח מתוק

פופקורן מלוח מתוק
צריך ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני הר ד ' אובר? פופקורן מלוח מתוק יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 114 קלוריות. מתכון זה משמש 10. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, תמצית ונילן, תערובת פודינג וניל ופופקורן צץ באוויר. רק כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון כפית בלתי ניתן לשיפור של 9%. מתכונים דומים: פופקורן מתוק ומלוח, פופקורן מתוק ומלוח, ו תערובת פופקורן מתוקה ומלוחה.

הוראות

1
מניחים פופקורן בקערה גדולה. בקערה קטנה חסינת מיקרוגל ממיסים חמאה; מקציפים פנימה את תערובת הפודינג, סירופ התירס, הווניל והמלח לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מיקרוגל, לא מכוסה, למשך 45 שניות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3
יוצקים מעל פופקורן; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
4
מורחים בשני 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבניות אפייה מצופות בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
אופים בחום של 250 מעלות צלזיוס למשך 25-30 דקות או עד שהם פריכים, תוך ערבוב פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר פופקורן מהמחבתות לנייר שעווה להתקררות. לפרוץ לאשכולות. אחסן במיכלים אטומים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

פופקורן עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רופינו פרוסקו העשוי מענבים אורגניים. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.