פופקורן מלוח מתוק
צריך ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני הר ד ' אובר? פופקורן מלוח מתוק יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 114 קלוריות. מתכון זה משמש 10. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, תמצית ונילן, תערובת פודינג וניל ופופקורן צץ באוויר. רק כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון כפית בלתי ניתן לשיפור של 9%. מתכונים דומים: פופקורן מתוק ומלוח, פופקורן מתוק ומלוח, ו תערובת פופקורן מתוקה ומלוחה.
הוראות
מניחים פופקורן בקערה גדולה. בקערה קטנה חסינת מיקרוגל ממיסים חמאה; מקציפים פנימה את תערובת הפודינג, סירופ התירס, הווניל והמלח לתערובת אחידה.
מיקרוגל, לא מכוסה, למשך 45 שניות או עד מבעבע.
יוצקים מעל פופקורן; לזרוק למעיל.
מורחים בשני 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבניות אפייה מצופות בתרסיס בישול.
אופים בחום של 250 מעלות צלזיוס למשך 25-30 דקות או עד שהם פריכים, תוך ערבוב פעם אחת.
הסר פופקורן מהמחבתות לנייר שעווה להתקררות. לפרוץ לאשכולות. אחסן במיכלים אטומים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
פופקורן עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רופינו פרוסקו העשוי מענבים אורגניים. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
![רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים]()
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.