קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

פופקורן שום גאודה

פופקורן שום גאודה
המתכון גאודה שום פופקורן מוכן בסביבות 45 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. זה הר ד ' אובר יש 306 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח שום, גבינת גאודה, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: גודן מעושן ופירה שום, המבורגרים פורטובלו גאודה נערמים עם שום קלוי, ו פופקורן שום-פרמזן.

הוראות

1
מחממים שמן בסיר רחב על אש גבוהה, מוסיפים פופקורן, מכסים ומנערים סיר לעיתים קרובות. כאשר קופץ מאט, להסיר מהחום עד קופץ מפסיק.
מרכיבים שתצטרך
7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מפזרים פופקורן עם גבינה כשהוא עדיין בסיר.
מרכיבים שתצטרך
7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מלח שום לפי הטעם, זורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מגישים מיד.

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

פופקורן בתפריט? נסה להתאים עם רוזוולט נוצץ ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון טעמים. קא ' פורלן קובי מריאנה נוצץ רוז, עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
קא פורלן קובי מריאנה רוז נוצצת
קא פורלן קובי מריאנה רוז נוצצת
ערך רב נוצץ פינו נואר תערובת של יוצרי קה פורלן פרוסקו! ניחוחות של דובדבן טרי, תות ועלי כותרת ורדים. עגול וקרמי על החיך, עם בועות מרעננות פריכות וגימור ארוך ומאוזן.תערובת: 84% גלרה, 16% פינו נואר