קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 55 דק.
מנות24
ציון בריאות9
מגזין

פוקאצ'ה רב גרגרים עם עשבי תיבול ושום

פוקאצ'ה רב גרגרים עם עשבי תיבול ושום
המתכון רב גרגרים פוקאצ'ה עם עשבי תיבול ושום יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 14 שעות ו-55 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. אם יש לך מלח, parmigiano-רג'יאנו, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו וופלים רב תבואה, וופלים רב תבואה, ו וופלים רב תבואה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 2 מחבתות, או רול ג 'לי, 1/4 גיליון, או 9 אינץ' מתכת מרובע
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
גלולגלול
1
לטאטא את קמח החיטה המלאה, שיבולת שועל לחתוך פלדה, מים ושמרים בקערה בינונית. לכסות עם פלסטיק ולהניח בצד בטמפרטורת החדר במשך 12 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאהקמח מחיטה מלאה
מיםמים
שמריםשמרים
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
1
לטאטא את כל המטרה, חיטה מלאה, קמח שיבולת שועל, זרעי פשתן, שמרים, ומלח בקערה גדולה. הפוך באר במרכז ויוצקים את poolish, מים, ושמן זית. מערבבים את החומרים הרטובים לתוך הקמח עם כף עץ כדי להפוך את הבצק רופף מאוד דביק. לכסות במגבת מטבח ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח שיבולת שועלקמח שיבולת שועל
שמן זיתשמן זית
זרעי פשתןזרעי פשתן
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
חיטהחיטה
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
קערהקערה
2
להפוך את הבצק מהקערה על משטח עבודה משוריין היטב או מחצלת הכנה. מעיל את הידיים עם קמח ולחץ על הבצק לתוך מלבן 12 על ידי 8 אינץ ' (צד ארוך כלפיך). באמצעות מגרד ספסל, לקפל את הבצק כפי שהיית מכתב עסקי. (הבצק רטוב מאוד וזה אולי נראה מוזר, אבל פשוט לנוע במהירות עם מגרד ולקפל 1 קצה הבצק מעל השני. הקפד לצחצח כל קמח גלם מפני השטח של הבצק לפני שאתה לקפל על הקצה השני). תרסיס עם ספריי בישול ומכסה במגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
מגבות מטבחמגבות מטבח
קערהקערה
3
בואו לעמוד 30 דקות.
4
מקפלים את הבצק שוב כמו מכתב, ולנוח עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. מחלקים את שמן הזית בין 2 מחבתות ומערבלים למעייל את המחבת. מחלקים את הבצק לשניים ומעבירים חתיכה לכל מחבת, הופכים את הבצק למעייל את שני הצדדים בשמן, ואז לוחצים על הבצק באופן שווה לתוך המחבתות. לפזר את השום, קורנית, רוזמרין מעל ולחץ את התוספות לתוך הבצק עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
בצקבצק
טימיןטימין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
מפזרים מלח ים ומפזרים את הגבינה למעלה. (ראה הפתק של קוק.)
מרכיבים שתצטרך
מלח יםמלח ים
גבינהגבינה
7
אופים עד חום זהוב, על 20 עד 25 דקות. להחליק פוקצ ' ה מן המחבתות להתקרר על מדף.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.