פוקצ'ה אגוזי לוז קלוי
המתכון קלוי אגוזי לוז פוקאצ'יאן מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. ללחם הזה יש 206 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, מים, שמן אגוזים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: קלוי-עוגת אגוזי לוז, חמאת אגוזי לוז שקדים קלויים, ו מתכון אגוזים קלויים בחמאה.
הוראות
שלב 1/2 כוס מים, סוכר, ושמרים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף; בואו לעמוד 10 דקות.
מוסיפים 3/4 כוס מים 1 כף שמן אגוזים, ערבוב עם מקציף. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 1 קמח כוס, 1 כפית מלח, אגוז מוסקט טחון, ערבוב לשלב. מערבבים 2 1/2 כוסות קמח. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע את הבצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק). מסדרים צימוקים על הבצק, ולשים בעדינות 4 עד 5 פעמים או רק עד שהצימוקים משולבים בבצק.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) להפוך את הבצק לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול; בעדינות למתוח בצק לקצוות של צלחת. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, במשך 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
לחשוף בצק. הפוך חריצים בחלק העליון של הבצק באמצעות הידית של כף עץ או קצות האצבעות שלך.
שלב 1 כפית מים ביצה לבן; מברשת קלות על הבצק.
מפזרים אגוזים. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
לחשוף בצק, טפטוף עם 2 כפיות שמן אגוזי לוז.
מפזרים בצק עם הנותרים 1/2 כפית מלח.
אופים ב 400 במשך 24 דקות או עד הזהב.
טפטוף לחם עם הנותרים 1 כפית שמן אגוזי לוז; תן מגניב מעט.