פוקצ'ה עם שום וזיתים
פוקצ'ה עם שום וזיתים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. ללחם הזה יש 138 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך שמרים, שמן זית, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם פוקצ'ה עם שום קלוי וזיתים, כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, ו פוקצ'ה רוזמרין עם זיתים.
הוראות
ממיסים סוכר ושמרים במים חמים 2/3 כוס בקערה גדולה, ולתת לעמוד 5 דקות.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 8 אונקיות קמח (כ 1 3/4 כוסות) ו 1/4 כפית מלח; מערבבים עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח 1 כף שמן לתערובת שמרים, ערבוב לשלב; לקפל זיתים. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות); להוסיף מספיק של 1 אונקיה הנותרים (כ 1/4 כוס) קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) הקש בצק החוצה לתוך מלבן 13 x 8inch על מחבת ג ' לי רול מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 30 דקות.
מברשת הנותרים 1/2 כפות שמן על הבצק.
מפזרים באופן שווה עם שום פרוס 1/4 כפית פלר דה sel.
אופים ב 475 במשך 12 דקות או עד הזהב.
להעביר מתלה תיל, להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.