קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות19
ציון בריאות2
מגזין

פוקצ'ה קלה

פוקצ'ה קלה
פוקצ'ה קלה דורשת בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-19 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. לכי לחנות וקחי שמרים, גבינת פרמזן, קמח לא סופג ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מרהיב. נסו לחם פוקצ'ה קל, פוקצ'ה זול קל, ו לחם פוקצ'ה קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת אבן גדולה, מערבבים יחד את הקמחים והמלח. הפוך באר במרכז תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מפזרים את הסוכר ושמרים לתוך הבאר. בזהירות לשפוך את המים לתוך הבאר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
3
בואו לעמוד עד השמרים מתחילים לפעול, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
4
יוצקים 2 כפות שמן לתוך הבאר. עם כף עץ מערבבים את התערובת במרכז הקערה. בהדרגה להרחיב את מעגל ערבוב לקחת את כל הקמח בצידי הבאר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
להתברר על משטח מקומח, ללוש רק עד חלקה. שמור את הבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
יוצקים 1/2 כפית שמן לתוך קערה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מניחים את הבצק בקערה, הופך פעם אחת לשמן את החלק העליון. כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
תן לעלות עד הוכפל, 30 עד 45 דקות.
9
אגרוף הבצק למטה. השתמש 1 כפית שמן כדי לצפות תבנית אפייה, ומניח את הבצק על תבנית האפייה. בעדינות הקש את הבצק החוצה על עובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
יוצקים את הנותרים 1 1/2 כפיות שמן על גבי הבצק. השתמש בקצה הידית של כף עץ כדי לגמגם את הבצק במרווחים של 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
11
מפזרים עם רוזמרין והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
12
מניחים בתנור קר על המדף המרכזי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מניחים מחבת שטוחה של מים חמים על המדף מתחת ללחם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
בואו לעלות עד הוכפל, 20 עד 25 דקות.
15
הפעל את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
אופים את פוקצ ' ה במשך 20 עד 25 דקות, או עד השחמה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
הסר מהמחבת, להתקרר על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
מגישים חמים.