פוקצ'ה קלה
פוקצ'ה קלה דורשת בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-19 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. לכי לחנות וקחי שמרים, גבינת פרמזן, קמח לא סופג ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מרהיב. נסו לחם פוקצ'ה קל, פוקצ'ה זול קל, ו לחם פוקצ'ה קל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת אבן גדולה, מערבבים יחד את הקמחים והמלח. הפוך באר במרכז תערובת הקמח.
מפזרים את הסוכר ושמרים לתוך הבאר. בזהירות לשפוך את המים לתוך הבאר.
בואו לעמוד עד השמרים מתחילים לפעול, על 5 דקות.
יוצקים 2 כפות שמן לתוך הבאר. עם כף עץ מערבבים את התערובת במרכז הקערה. בהדרגה להרחיב את מעגל ערבוב לקחת את כל הקמח בצידי הבאר.
להתברר על משטח מקומח, ללוש רק עד חלקה. שמור את הבצק רך.
יוצקים 1/2 כפית שמן לתוך קערה נקייה.
מניחים את הבצק בקערה, הופך פעם אחת לשמן את החלק העליון. כיסוי.
תן לעלות עד הוכפל, 30 עד 45 דקות.
אגרוף הבצק למטה. השתמש 1 כפית שמן כדי לצפות תבנית אפייה, ומניח את הבצק על תבנית האפייה. בעדינות הקש את הבצק החוצה על עובי 1/2 אינץ'.
יוצקים את הנותרים 1 1/2 כפיות שמן על גבי הבצק. השתמש בקצה הידית של כף עץ כדי לגמגם את הבצק במרווחים של 1 1/2 אינץ'.
מפזרים עם רוזמרין והגבינה.
מניחים בתנור קר על המדף המרכזי.
מניחים מחבת שטוחה של מים חמים על המדף מתחת ללחם.
בואו לעלות עד הוכפל, 20 עד 25 דקות.
הפעל את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
אופים את פוקצ ' ה במשך 20 עד 25 דקות, או עד השחמה על גבי.
הסר מהמחבת, להתקרר על מתלה תיל.