קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פוקצ'ה רובנס

פוקצ'ה רובנס
פוקצ'ה Reubens עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו כרוב, מיונז, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פוקצ'ה רובנס, פוקצ'ה רובנס, ו כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לזרוק את הכרוב עם חומץ, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר, משליך מדי פעם, עד שהתרכך, כ -30 דקות.
3
מחממים מחבת פאניני או מחבת. מסדרים את הפוקאצ ' ה על משטח עבודה, לחתוך את הצדדים. בקערה קטנה, לשלב את הקטשופ עם המיונז.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פוקצ ' הפוקצ ' ה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מורחים את הרוטב על החצאים התחתונים של פוקצ ' ה. שים חתיכה מגראייר על הרוטב. למעלה עם בשר משומר, כרוב כבוש ואת שאר פרוסות Gruyre. סגור את הכריכים ומפרש את החיצוניות של הפוקצ ' ה עם החמאה הריכה.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
פוקצ ' הפוקצ ' ה
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מוסיפים את הכריכים לעיתונות ומבשלים על אש מתונה עד שהגבינה נמסה והפוקצ ' ה פריך וזהוב, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
6
חותכים כל כריך לשניים ומגישים מיד.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.