פורח בצל וידליה
פורח בצל וידאלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1902 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 133 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. . גשו לסופר וקנו פפריקה, קטשופ, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מדורה עוף צלוי עם בצל פורח ושמיר, מטבל בצל וידאלי, ו מטבל בצל וידאלי.
הוראות
לטאטא יחד את הקמח, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, 1 כפית פלפל קאיין, ותימין בקערה, ולהניח בצד.
מקציפים יחד את הביצה והחלב בקערה קטנה נפרדת, ומניחים בצד.
"פרח" את הבצל על ידי חיתוך 1 אינץ ' מהחלק העליון של הבצל, משאיר את השורש ללא פגע. הפוך פרוסות בצל מלמעלה למטה, 1/2 אינץ ' בנפרד, וודא שלא לחתוך את השורשים. בעדינות להפריד את חתיכות הבצל עושה את זה נראה כמו פריחה. טובלים את פרח הבצל בתערובת החלב, מקפידים להרטיב את כל "עלי הכותרת". מעיל את הפרח עם קמח מתובל, בעדינות לנער את כל עודף קמח.
מניחים את הבצל על צלחת, ומקררים במשך 45 דקות.
מערבבים יחד את הרוטב סלט שמנת, חזרת, קטשופ, פפריקה, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל קאיין, אורגנו, ו 1/4 כפית פלפל שחור כדי להפוך את רוטב הטבילה לבצל.
מחממים את שמן הטיגון בטיגון עמוק ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מטגנים את הבצל בשמן החם עד שהבצל רך מבפנים, וחום זהוב פריך מבחוץ, 10 עד 12 דקות.
לנקז במהופך על צלחת נייר מגבת מרופדת במשך כמה דקות לפני ההגשה עם הרוטב.