קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות35
מגזין

פורח בצל וידליה

פורח בצל וידליה
פורח בצל וידאלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1902 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 133 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. . גשו לסופר וקנו פפריקה, קטשופ, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מדורה עוף צלוי עם בצל פורח ושמיר, מטבל בצל וידאלי, ו מטבל בצל וידאלי.

הוראות

1
לטאטא יחד את הקמח, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, 1 כפית פלפל קאיין, ותימין בקערה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מקציפים יחד את הביצה והחלב בקערה קטנה נפרדת, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
"פרח" את הבצל על ידי חיתוך 1 אינץ ' מהחלק העליון של הבצל, משאיר את השורש ללא פגע. הפוך פרוסות בצל מלמעלה למטה, 1/2 אינץ ' בנפרד, וודא שלא לחתוך את השורשים. בעדינות להפריד את חתיכות הבצל עושה את זה נראה כמו פריחה. טובלים את פרח הבצל בתערובת החלב, מקפידים להרטיב את כל "עלי הכותרת". מעיל את הפרח עם קמח מתובל, בעדינות לנער את כל עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
4
מניחים את הבצל על צלחת, ומקררים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מערבבים יחד את הרוטב סלט שמנת, חזרת, קטשופ, פפריקה, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל קאיין, אורגנו, ו 1/4 כפית פלפל שחור כדי להפוך את רוטב הטבילה לבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
רוטב טבילהרוטב טבילה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מחממים את שמן הטיגון בטיגון עמוק ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
7
מטגנים את הבצל בשמן החם עד שהבצל רך מבפנים, וחום זהוב פריך מבחוץ, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
8
לנקז במהופך על צלחת נייר מגבת מרופדת במשך כמה דקות לפני ההגשה עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®