ניתן להכין את המתכון רובי פורט-צלעות קצרות מבושלות ופירה בערך 4 שעות. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 806 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם בצל, קמח, מלח כשר ופלפל גס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 11 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 62%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בלסמי-צלעות קצרות עם פירה חזרת, צלעות קצרות מבושלות בתנור איטי עם פירה, ו בלסמי-צלעות קצרות עם פירה חזרת.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מייבשים את הבשר ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשר
3
מחממים 2 כפות מהשמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה ומשחימים היטב את הבשר מכל הצדדים ב -2 מנות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מעבירים את הצלעות הקצרות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
5
מסננים את השומן מהסיר ומוסיפים את יתרת השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הגזר, הסלרי והבצל ומבשלים עד לריכוך, 6 עד 7 דקות. מערבבים את הקמח 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לבחוש עד ריחני.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
יוצקים את הנמל ומחזירים את הצלעות לסיר. מביאים לרתיחה, ואז מורידים לרתיחה ומצמצמים את הנמל בחצי, בערך 30 דקות. מערבבים פנימה את הציר, הטימין, המרווה, הרוזמרין, מיורן, השום וקומץ הפטרוזיליה. מחזירים לרתיחה, ואז מכסים ומכניסים לתנור, 2 שעות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
יציאה
(מקיט, היקורי או אלמון)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
ברגע שמוציאים את הבקר מהתנור, מביאים את תפוחי האדמה לרתיחה במים מומלחים ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מעבירים את הבקר לפלטה ומסננים את הרוטב. רפרף את השומן על ידי הנחת קוביות קרח במהירות לתוך מצקת מתכת של רוטב (השומן יידבק לתחתית המצקת), או על ידי כף בזהירות של השומן מהשטח בעזרת כף גדולה. מחזירים את הרוטב לאש כדי להפחית ולהסמיך מעט בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גומי מציל חיים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
מצקת
10
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים לסיר החם. מועכים את תפוחי האדמה עם השמנת והחמאה ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מגישים את הצלעות עם תפוחי האדמה ומעליהם את הרוטב, גרעיני הרימון, אם משתמשים, והפטרוזיליה הקצוצה.