פורטובלו במרינדה ממולאים עוף שלם עם בטטות צלויות ובצל אדום
פורטובלו במרינדה ממולאים עוף שלם עם בטטות קלויות ובצל אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1031 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח כשר, בטטות, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו פטריות פורטבלו פסטו, או עוף, המבורגרים עם עגבניות קלויות במרינדה, תפוח גאודה ממולאים חזה עוף עם תפוחי אדמה קלויים מעושנים, ו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
התחל בקצה החלל של העוף ולעבוד את האצבע מתחת לעור. באמצעות 2 אצבעות, להפריד בעדינות את העור מן השד כולו ולאחר מכן לעבוד בדרך שלך אל הירכיים והרגליים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
3
קח את פרוסות פטריות פורטובלו ולהניח אותם שטוחים מתחת לעור מעל השד והירכיים. לעשות את זה עד שכל פרוסות הפטריות נמצאות מתחת לעור. מתבלים את העוף במלח, פלפל ופפריקה מעושנת.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה מעושנת
פטריות
עוף שלם
פלפל
מלח
4
מניחים את העוף במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
5
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים ואת הבצל האדום בקערה. מעיל בקלילות עם שמן זית, מלח ופלפל, ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
שמן זית
בצל אדום
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מניחים את תפוחי האדמה ואת הבצל סביב העוף ומבשלים בערך 1 שעה, או עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך, לא נוגע העצם, קורא 165 מעלות F. כאשר העוף נעשה, להסיר אותו מהתנור ולתת לו לנוח לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
עוף שלם
בצל
עצם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
7
פרוסה וליהנות!
8
מברשת את הפטריות בזהירות עם מגבת נייר כדי להיפטר לכלוך עודף. באמצעות כף, בזהירות לגרד את הזימים מהחלק התחתון של כובע פורטובלו.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
9
חותכים את הפטרייה לשניים לאורך המערכת (כמו שאתה butterflying זה) אז יש לך 2 סיבובים דקים, ולאחר מכן למקם אותם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
במחבת סאוט מוסיפים את השמן ומניחים על אש בינונית. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את השום ואת השאלות ומבשלים לא יותר מ 2 דקות. כבה את החום והוסף את גרידת הלימון, מיץ לימון, אורגנו, טימין, דבש, מלח ופלפל וקצף במרץ.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
גרידת לימון
אורגנו
שאלות
שום
פלפל
דבש
טימין
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
11
יוצקים את התערובת על הפטריות ועם הידיים שלך לזרוק בעדינות מעיל, לוודא שיש אפילו כיסוי.