קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

פורטובלו במרינדה ממולאים עוף שלם עם בטטות צלויות ובצל אדום

פורטובלו במרינדה ממולאים עוף שלם עם בטטות צלויות ובצל אדום
פורטובלו במרינדה ממולאים עוף שלם עם בטטות קלויות ובצל אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1031 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח כשר, בטטות, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו פטריות פורטבלו פסטו, או עוף, המבורגרים עם עגבניות קלויות במרינדה, תפוח גאודה ממולאים חזה עוף עם תפוחי אדמה קלויים מעושנים, ו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
התחל בקצה החלל של העוף ולעבוד את האצבע מתחת לעור. באמצעות 2 אצבעות, להפריד בעדינות את העור מן השד כולו ולאחר מכן לעבוד בדרך שלך אל הירכיים והרגליים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
3
קח את פרוסות פטריות פורטובלו ולהניח אותם שטוחים מתחת לעור מעל השד והירכיים. לעשות את זה עד שכל פרוסות הפטריות נמצאות מתחת לעור. מתבלים את העוף במלח, פלפל ופפריקה מעושנת.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה מעושנתפפריקה מעושנת
פטריותפטריות
עוף שלםעוף שלם
פלפלפלפל
מלחמלח
4
מניחים את העוף במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
5
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים ואת הבצל האדום בקערה. מעיל בקלילות עם שמן זית, מלח ופלפל, ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
שמן זיתשמן זית
בצל אדוםבצל אדום
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מניחים את תפוחי האדמה ואת הבצל סביב העוף ומבשלים בערך 1 שעה, או עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך, לא נוגע העצם, קורא 165 מעלות F. כאשר העוף נעשה, להסיר אותו מהתנור ולתת לו לנוח לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
7
פרוסה וליהנות!
8
מברשת את הפטריות בזהירות עם מגבת נייר כדי להיפטר לכלוך עודף. באמצעות כף, בזהירות לגרד את הזימים מהחלק התחתון של כובע פורטובלו.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
9
חותכים את הפטרייה לשניים לאורך המערכת (כמו שאתה butterflying זה) אז יש לך 2 סיבובים דקים, ולאחר מכן למקם אותם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
במחבת סאוט מוסיפים את השמן ומניחים על אש בינונית. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את השום ואת השאלות ומבשלים לא יותר מ 2 דקות. כבה את החום והוסף את גרידת הלימון, מיץ לימון, אורגנו, טימין, דבש, מלח ופלפל וקצף במרץ.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
אורגנואורגנו
שאלותשאלות
שוםשום
פלפלפלפל
דבשדבש
טימיןטימין
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
11
יוצקים את התערובת על הפטריות ועם הידיים שלך לזרוק בעדינות מעיל, לוודא שיש אפילו כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
12
תנו לפטריות לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות