בורגונדי בקר פורטובלו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 455 קלוריות. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח מתובל, פלפל, מרק בשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 8 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. נסו פורטובלו בורגונדי בקר, הבשר שלי בורגונדי, ו בורגונדי בקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את ששת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מוסיפים בקר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוציאים למגבות נייר בעזרת כף מחוררת; מסננים. באותה מחבת, בשר בקר חום בשמן בקבוצות, הוספת שום לאצווה האחרונה; לבשל 1-2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מסננים.
6
העברה ל-4 קילו. סיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
7
מוסיפים יין למחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. מערבבים לתוך סיר איטי. מערבבים בייקון שמור. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 7-9 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני כל אחת)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
9
מערבבים פטריות. מכסים ומבשלים על 30-45 דקות גבוהות יותר או עד שהפטריות רכות והרוטב מסמיך מעט.