פורטובלו ברוסקטה עם רוזמרי אייולי
פורטובלו ברוסקטה עם רוזמרי איולי עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 24 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, פטריות פורטבלו קוטר, שמן זית נוסף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: פורטובלו ברוסקטה עם רוזמרי איולי, ברוסקטה פטריות פורטובלו, ו טונה לימון-איולי ברוסקטה.
הוראות
מערבבים חומץ, דבש, סוכר חום ותימין בקערה בינונית.
להעביר 1/2 כוס מרינדה לקערה קטנה; להפריש.
מניחים פטריות בתבנית זכוכית 15x10 אינץ'.
יוצקים המרינדה הנותרים על פטריות. מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף ואופים עד שהפטריות רכות, כ -40 דקות.
להעביר פטריות משטח עבודה; מגניב.
חותכים פטריות לפרוסות ברוחב 1/2 אינץ'.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מוסיפים בצל אדום ו sauté עד רך מאוד ומתחיל חום, על 25 דקות.
יוצקים שמורות 1/2 כוס מרינדה ומבשלים עד הנוזל נספג בצל מזוגגים, על 6 דקות. שים בצל בצד.
פלפלים Char מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים. מצרף בשקית נייר ולתת לעמוד 10 דקות. פיל, זרע ופלפלים קוצצים.
מניחים פלפלים בקערה בינונית.
מוסיפים בצל ירוק, בזיליקום, שום ושמן 1 כף וזורקים לשלב. (פטריות, תערובת בצל ותערובת פלפל יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.)
מניחים פרוסות לחם על תבנית אפייה.
להבריש לחם עם שמן זית נוסף.
אופים עד קלוי קלוי, על 10 דקות.
שכבת פרוסות פטריות פורטובלו, ארוגולה, בצל ולאחר מכן תערובת פלפל על פרוסות לחם.
אופים עד מחומם דרך, על 3 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
טפטוף ברוסקטה עם רוזמרי איולי.