קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות87
מגזין

פורל Almandine עם תפוחי אדמה בראבנט

פורל Almandine עם תפוחי אדמה בראבנט
פורל Almandine עם תפוחי אדמה בראבנט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1208 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך שום, פלפל, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: תפוחי אדמה אפויים, דג סנדל אלמנדין, ו כתום Roughy Almandine הדרך הקלה.

הוראות

1
מחממים את התנור כדי להתחמם, על 170 מעלות F. מחממים טיגון חשמלי ל 365 מעלות f ומטגנים את תפוחי האדמה עד חום זהוב, לנקז ולהניח בצד, העונה עם מלח. לחלופין אתה יכול לטגן אותם על התנור בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
תנורתנור
2
במחבת סאוט גדולה, מעל חום בינוני, להמיס 4 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיף את שאלוט, שום, ותפוחי אדמה, מתבלים במלח ופלפל וטחון במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
שאלותשאלות
שוםשום
4
מעבירים את תפוחי האדמה לתנור כדי להתחמם בזמן שאתה מבשל את הדג.מתבלים את פילה, קמח, ביצה לשטוף עם המהות. לדלות את הפילה בקמח מתובל, ציפוי לחלוטין. טובלים כל פילה בשטיפת הביצים, נותנים לעודף לטפטף ואז חופרים את הפילה בחזרה לתוך הקמח המנוסה, ציפוי לחלוטין. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
תפוח אדמהתפוח אדמה
דגיםדגים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
במחבת ברזל יצוק גדול להגדיר מעל חום בינוני, להמיס 4 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הפילה ומטגנים פאן עד שהם זהובים חום, על 3 עד 4 דקות בכל צד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר את הדגים מהמחבת, לנקז על מגבות נייר להגדיר על צלחת, ולאחר מכן להעביר דגים לתנור כדי להתחמם. מחק את המחבת. ממיסים את 4 כפות הנותרים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
תנורתנור
8
מוסיפים את השקדים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים במשך 5 דקות או עד שהשקדים מוזהבים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שקדיםשקדים
9
הסר מהחום ומערבבים את מיץ לימון ופטרוזיליה. כדי לשרת, כפית את תפוחי האדמה במרכז כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
תפוח אדמהתפוח אדמה
פטרוזיליהפטרוזיליה
10
הנח את הדג על גבי תפוחי האדמה. ואז כפית את רוטב חמאת שקדים על הדג.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שקדיםחמאת שקדים
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוטברוטב
דגיםדגים