קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פורל אפוי עם פסטו פטריות שיטאקה

פורל אפוי עם פסטו פטריות שיטאקה
פורל אפוי עם פסטו פטריות שיטאקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 530 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פטריות שיטאקי, שאלוט, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית נסו פורל אפוי עם פטריות שיטאקה ועגבניות, פורל אפוי עם פטריות שיטאקה, עגבניות וג'ינג'ר, ו פורל אפוי עם פטריות שיטאקה, עגבניות וג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, להשרות את shiitakes במים הרותחים tamari-ממוסמר עד שהתרכך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
תמריתמרי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסננים את הפטריות, שומרים 2 כפות של הנוזל. במעבד מזון, דופק את הפטריות ואת נוזל פטריות שמורות עם פטרוזיליה, שום ושאלות עד קצוץ דק. עם המכונה על, לאט להוסיף 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מעבירים את הפסטו לקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את הטרוטה על משטח עבודה. באמצעות פינצטה, להסיר את עצמות הסיכה בסדר לרוץ לאורך מרכז כל פילה. מעיל גיליון אפייה nonstick גדול עם ספריי בישול. סדר את הטרוטה, צד העור למטה, על הסדין.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מחממים את 1 כפית השמן הנותרת במחבת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד רק נבול, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
7
מוסיפים את היין, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהנוזל מתאדה, 1 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מפזרים את הטרוטה במיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פורלפורל
10
מורחים רבע מהפסטו בשכבה דקה על כל טרוטה. כפית את הכרישה על גבי ואופים במשך כ 10 דקות, או רק עד פורל מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®