קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פורל אפוי עם פסטו פטריות שיטאקה

פורל אפוי עם פסטו פטריות שיטאקה
פורל אפוי עם פסטו פטריות שיטאקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 530 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פטריות שיטאקי, שאלוט, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית נסו פורל אפוי עם פטריות שיטאקה ועגבניות, פורל אפוי עם פטריות שיטאקה, עגבניות וג'ינג'ר, ו פורל אפוי עם פטריות שיטאקה, עגבניות וג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, להשרות את shiitakes במים הרותחים tamari-ממוסמר עד שהתרכך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
תמריתמרי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מסננים את הפטריות, שומרים 2 כפות של הנוזל. במעבד מזון, דופק את הפטריות ואת נוזל פטריות שמורות עם פטרוזיליה, שום ושאלות עד קצוץ דק. עם המכונה על, לאט להוסיף 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מעבירים את הפסטו לקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים את הטרוטה על משטח עבודה. באמצעות פינצטה, להסיר את עצמות הסיכה בסדר לרוץ לאורך מרכז כל פילה. מעיל גיליון אפייה nonstick גדול עם ספריי בישול. סדר את הטרוטה, צד העור למטה, על הסדין.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מחממים את 1 כפית השמן הנותרת במחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד רק נבול, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
מוסיפים את היין, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהנוזל מתאדה, 1 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מפזרים את הטרוטה במיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פורלפורל
10
מורחים רבע מהפסטו בשכבה דקה על כל טרוטה. כפית את הכרישה על גבי ואופים במשך כ 10 דקות, או רק עד פורל מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה