קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

פורל ים / סלמון עם לימון ועשב הולנדז

פורל ים / סלמון עם לימון ועשב הולנדז
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן , שהוא מוצק. נסו פורל ים עם סלט כרוב ובייקון פריך מעושן, סרטנים וסלמון מערבבים ומטגנים עם דשא לימון ונענע, ו סלמון ברוטב מנדרינה-לימון הולנדז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים עשב לימון, עלי סיד מגורר, קליפה ומיץ בסיר, מביאים לרתיחה, מפחיתים מבשלים חום, חשופים, עד שהנוזל מצטמצם לכף 1.מסננים דרך מסננת בסדר לתוך קערה בינונית עמיד בפני חום, מגניב 10 דקות, להשליך מוצקים.הגדר קערה על סיר של מים רותחים, לא מאפשרים למים לגעת בבסיס הקערה, להוסיף חלמון ביצה לתערובת מיץ, לטאטא מעל חום עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
עלי לייםעלי ליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר קערה מחום, להוסיף בהדרגה חמאה מומסת בזרם דק, יציב, לטאטא כל הזמן עד הרוטב התעבה. (אם הרוטב הוא עבה מדי כף מים חמים ניתן להוסיף.) מערבבים עלים ליים קפיר קצוץ דק.בינתיים, לבשל את הדגים על גריל משומן מחומם או מחבת מטגנים עד מבושל לפי הצורך, לשרת עם hollandaise. אני מעדיף לבשל את צד עור הדג שלי למטה ראשון ובאמת לקבל עור פריך נחמד על זה.
מרכיבים שתצטרך
עלי ליים כפירעלי ליים כפיר
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי