זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן , שהוא מוצק. נסו פורל ים עם סלט כרוב ובייקון פריך מעושן, סרטנים וסלמון מערבבים ומטגנים עם דשא לימון ונענע, ו סלמון ברוטב מנדרינה-לימון הולנדז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים עשב לימון, עלי סיד מגורר, קליפה ומיץ בסיר, מביאים לרתיחה, מפחיתים מבשלים חום, חשופים, עד שהנוזל מצטמצם לכף 1.מסננים דרך מסננת בסדר לתוך קערה בינונית עמיד בפני חום, מגניב 10 דקות, להשליך מוצקים.הגדר קערה על סיר של מים רותחים, לא מאפשרים למים לגעת בבסיס הקערה, להוסיף חלמון ביצה לתערובת מיץ, לטאטא מעל חום עד מעובה.
הסר קערה מחום, להוסיף בהדרגה חמאה מומסת בזרם דק, יציב, לטאטא כל הזמן עד הרוטב התעבה. (אם הרוטב הוא עבה מדי כף מים חמים ניתן להוסיף.) מערבבים עלים ליים קפיר קצוץ דק.בינתיים, לבשל את הדגים על גריל משומן מחומם או מחבת מטגנים עד מבושל לפי הצורך, לשרת עם hollandaise. אני מעדיף לבשל את צד עור הדג שלי למטה ראשון ובאמת לקבל עור פריך נחמד על זה.