קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות45
מגזין

פורל ים עם samphire, שרימפס בעציץ & לימון

פורל ים עם samphire, שרימפס בעציץ & לימון
פורל ים עם samphire, שרימפס בעציץ & לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 511 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך מיץ של לימון, סלמון, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 21 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מדהים. נסו פילה פורל שקדים עם Samphire, לובסטר מעושן קלות עם פורסלין ים וסאפוק סאמפייר, ו Samphire עם רוטב לימון וחמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קיטור תפוחי אדמה במשך 15-20 דקות, או באמצעות סל ספינת קיטור או מסננת מתכת פשוטה על מחבת של מים רותחים, עם מכסה על גבי. שים 3 צלחות בתנור נמוך כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
חותכים את עור הדגים כמה פעמים, ואז מתבלים בנדיבות ומפזרים את קאיין. שים מחבת כבדה על בסיס חום בינוני, הוספת השמן פעם המחבת חמה. מבשלים את הדג, העור בצד למטה, במשך 6 דקות, עד העור הוא זהב פריך. הימנע מהדחף לנוע.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לתבל את הדגים בצד העליון, ולאחר מכן בזהירות להפוך את הפילה באמצעות פרוסת דגים או מרית. מבשלים 2 דקות יותר עד שהדגים השתנו מ ורוד כהה חיוור בכל רחבי, עם קצת סומק שנותר בחלק העבה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
מעבירים לצלחת חמה. מחק את המחבת בנייר מטבח.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
לפזר את samphire על תפוחי אדמה מבושלים, להחזיר את המכסה ואת קיטור במשך 2-3 דקות עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
SamphireSamphire
6
ממיסים את החמאה במחבת ורוחשים את השאלוט במשך 1 דקות. להתיז את היין, להרתיח כדי להפחית בחצי, ולאחר מכן להוסיף את השרימפס, טרגון ומיץ לימון לפי הטעם. לסובב את המחבת את החום כדי להמיס את חמאת שרימפס בעציץ ולעשות רוטב חמאה, ואז עונה לפי הטעם. כפית את הירקות על צלחות חמות, טפטוף עם רוטב קטן, ואז העליון עם הדגים, שאר הרוטב ואת השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פורל ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.