קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

פורל מטוגן עם סלמון מעושן

פורל מטוגן עם סלמון מעושן
פורל מטוגן עם סלמון מעושן נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 76 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 680 קלוריות. אם יש לך פורל, סלמון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו אורז מטוגן עם טרוטה מעושנת, מתכון סלואו סלמון מעושן, ו סלמון מעושן מטוגן ובייגל ביצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 15
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים בתוך כל טרוטה עם מלח (להשתמש על 1/2 כפית. סה " כ). ממלאים כל אחד בשכבה אחת של סלמון מעושן, ומתחלקים באופן שווה. בצלחת גדולה, רדודה, לשלב קמח תירס ונותר 1/2 כפית. מלח. להפוך את הדגים בקמח תירס כדי מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
יוצקים 2 כפות. שמן לתוך כל אחד משני 12-in. מחבתות, רצוי nonstick, ולחמם אותם על אש בינונית. (או לחמם מחבת גדולה מעל 2 מבערים.) לשים 3 דגים בכל מחבת ו מוקפץ, פונה פעם אחת, עד חום זהוב בחוץ כבר לא שקוף במרכז, 8 עד 9 דקות בסך הכל; להפחית את החום אם הדגים מתחילים לקבל חום מדי.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להעביר דגים 1 או 2 מגשים גדולים ולשמור חם בתנור. חזור על בישול במחבת 1 עם 1 כדי 2 יותר כף. שמן ודגים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים 1 יותר כף. שמן למחבת 1 (או על מחבת) אם הוא יבש, ולאחר מכן להגדיר מעל חום בינוני גבוה. פלפלים מטוגנים במהירות עד שהם מתרככים ומשחימים קלות, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מפזרים מלח לפי הטעם ומפזרים על גבי דגים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
8
* השתמש סלמון רך, קר מעושן, המכונה גם נובה או לקס.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן