קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות2
ציון בריאות19
מגזין

פורל מעושן ומלפפון כריכים פתוחים

פורל מעושן ומלפפון כריכים פתוחים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: כריכי פורל ומלפפון מעושנים, כריכי מלפפון פתוחים, ו כריכונים מלפפון פורל מעושן.

הוראות

1
פתית את הדגים לתוך קערה גדולה, ואז מערבבים ברוטב קווארק חזרת לפי הטעם. מתבלים בפלפל שחור וסוחטים מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
קווארקקווארק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
טוסט הלחם, ולאחר מכן מעל כל חתיכה עם פרוסות מלפפון וגזרת מים. כף חצי פורל pt על גבי כל ומגישים עם עגבניות שרי חצוי בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
פורלפורל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטרוטה מעושנת. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.