פורל מעושן ומלפפון כריכים פתוחים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: כריכי פורל ומלפפון מעושנים, כריכי מלפפון פתוחים, ו כריכונים מלפפון פורל מעושן.
הוראות
פתית את הדגים לתוך קערה גדולה, ואז מערבבים ברוטב קווארק חזרת לפי הטעם. מתבלים בפלפל שחור וסוחטים מיץ לימון.
טוסט הלחם, ולאחר מכן מעל כל חתיכה עם פרוסות מלפפון וגזרת מים. כף חצי פורל pt על גבי כל ומגישים עם עגבניות שרי חצוי בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטרוטה מעושנת. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.