פורל עטוף בפנצ'טה
פורל עטוף Pancetta יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 80 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1027 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. לך לחנות ותביא שן שום, פורל, פריחה של בייקון מפוספס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מצוין. מתכונים דומים: פורל מעושן וסלט פנצ'טה, פורל עטוף בבייקון, ו פורל עטוף בבייקון.
הוראות
תנור חום 220c / מאוורר 200c / גז
חותכים חצי לימון ל 4 פרוסות דקות ומיץ את החצי השני. ציון כל דג 3 פעמים בצד אחד.
מניחים את הדג על מגש אפייה, הבקיע בצד, ומתבלים בנדיבות מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. ממלאים כל חלל דג בקורנית, זריפת שום ופרוסת לימון.
הנח את שאר הקורנית על גבי הדגים ומעל עם פרוסת לימון. לעטוף את הפנצ ' טה מסביב, מחזיק את הלימון ואת הקורנית במקום.
טפטוף עם 1 כף שמן זית ואופים במשך 20 דקות עד pancetta הוא זהב ואת הדג מבושל.
בעוד הדג מבשל, להרתיח את השעועית במחבת של מים מומלחים במשך 4-5 דקות עד רק מבושל עדיין תוסס.
מסננים וזורקים עם מיץ לימון, שמן זית ושקדים.
מגישים את הדג עם שעועית בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פורל עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.