קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

פורל עם סלסה מלפפון

פורל עם סלסה מלפפון
פורל עם סלסה מלפפון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 614 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חומץ יין אורז, מלפפון, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו כריכי פורל ומלפפון מעושנים, כריכונים מלפפון פורל מעושן, ו מלפפון-סלט אבוקדו עם פורל מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין סלסה, לשלב הראשון 6 מרכיבים. כיסוי וצינה 2 hours.To הכן דגים, להמס חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סלסהסלסה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מפזרים 1 כף כוסברה, שום, מלח ופלפל שחור באופן שווה על צד 1 של פילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
שוםשום
מלחמלח
3
מוסיפים פילה, צד כוסברה למטה, למחבת; מבשלים 3 דקות. הפעל, ומבשלים 3 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מגישים עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."