קושימומחה
מוכן ב58 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

פורל עם רוטב אורן חם ופירה שומר

פורל עם רוטב אורן חם ופירה שומר
פורל עם רוטב אורן אגוז חם פירה שומר נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 471 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תרד תינוק, טרוטה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. מתכונים דומים: אבקת שומר מטוגנת פורל פילה על גזר לבן ו מחית תפוחים, סלט תרד תפוח אדמה חם עם רוטב אגוז אורן, ו סלט טרוטה מעושן עם תפוחים, שומר ורוטב חזרת שמנת.

הוראות

1
מחממים התנור ל 218°. מסדרים את הפרוסות שומר ו 5 של שיני שום על גיליון 12 אינץ ' של רדיד טפטוף עם 1 כף שמן קנולה. מקפלים את נייר הכסף לחבילה וצולים במשך כ 45 דקות, עד שהחבילה היא רוחשת והשומר ושום הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעבירים את השומר והשום למעבד מזון ומחית עד חלקה; מתבלים במלח ופלפל.בינתיים, במיכל מיקרוגל בטוח, לשלב את פורצ ' יני מיובש עם מים רותחים. מיקרוגל על כוח גבוה במשך 2 דקות, עד פורצ ' יני הם plumped. במחבת בינונית, חום 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את צנוברים ואת שאר 1 ציפורן של שום ומבשלים על חום מתון עד האגוזים הם זהובים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
4
הסר מהחום ומאמץ את נוזל פורצ ' יני למחבת, לעצור לפני שתגיע לחצץ בתחתית. (שמור את פורצ ' יני לשימוש נוסף.)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את חומץ בלסמי ומבשלים מעל חום מתון עד הנוזל מצטמצם 2 כפות, על 5 דקות; להשליך את השום.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
6
מוסיפים 2 כפות שמן ומתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מחממים את 2 כפיות השמן הנותרות במחבת גדולה שאינה דביקה. מתבלים את פילה הטרוטה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה פורלפילה פורל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
הוסף פילה אחד בכל פעם למחבת, צד העור למטה; לחץ עם מרית כדי לשטח במשך 30 שניות. חזור עם הפילה שנותר עד למחבת מלאה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד הטרוטה הוא השחמה על הקרקעית וכמעט מבושל דרך, כ 3 דקות. תהפוך את הדג ותבשל עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
מורחים את מחית שומר על צלחות העליון עם פורל.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פורלפורל
10
טפטוף חצי מהרוטב למעלה.
11
מוסיפים את הירוקים לרוטב הנותר במחבת וזורקים למעיל. תלולית את הירוקים על הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)