קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות95
מגזין

פורצ'טה עם אצבעות צלויות

פורצ'טה עם אצבעות צלויות
פורצ'טה עם אצבעות צלויות דורשת בערך 4 שעות ו -35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 33 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 557 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. אם יש לכם בצל, נבטי בריסל, תפוחי אדמה אצבעות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מאוכלרשת יש 3 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 90%, וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אצבעות צלויות עם פסטו, פורצ'טה צלויה, ו פורצ'טה צלויה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
שלב בקערה קטנה את הרוזמרין, המרווה, השום והפלפל האדום הכתוש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים עם מספיק שמן זית עד שנוצר עיסה רופפת. חותכים בעדינות את דפנות החזיר כך שייפתח כמו ספר וישכב שטוח על קרש החיתוך שלכם. משפשפים את תערובת השמן על כל החלק הפנימי של כתף החזיר (הקפידו להכניס אותה לכל פינה).
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
מפזרים בנדיבות מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4
מגלגלים את החזיר וקושרים היטב בחוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
במחבת צלייה גדולה שלבו את כל הירקות והיין. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומוסיפים את הטימין ועלי הדפנה. מקננים את החזיר על הירקות. משפשפים את החלק העליון של החזיר בשמן ומכניסים לתנור. צולים 30 עד 40 דקות עד שהעור מתחיל להשחים והופך פריך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מברישים את העור במיצי המחבת ומוסיפים מעט מציר העוף על החזיר וסביבו. צולים עוד 3 עד 3 1/2 שעות, צולים את העור מדי פעם ומוסיפים עוד ציר עוף כדי לשמור על לחות המחבת. אם העור הופך כהה מדי, אוהל עם רדיד אלומיניום ולהסיר את רדיד במהלך 30 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוציאים את החזיר מהתבנית לקרש חיתוך וזורקים את החוט.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
תנו לנוח כ -15 דקות.
9
חותכים את העור הפריך מהבשר וחותכים לחתיכות. פורסים את הבשר. להגשה, מסדרים חלק מהירקות מהתבנית, ספוגים במיצים, על כל צלחת הגשה ומניחים פרוסות בשר מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מקשטים בחתיכת עור פריך ומגישים.
11
קראו לעצמכם "סופרסטאר" ואכלו שאריות למחרת.