פורצ'טה עם אצבעות צלויות דורשת בערך 4 שעות ו -35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 33 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 557 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. אם יש לכם בצל, נבטי בריסל, תפוחי אדמה אצבעות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מאוכלרשת יש 3 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 90%, וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אצבעות צלויות עם פסטו, פורצ'טה צלויה, ו פורצ'טה צלויה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
שלב בקערה קטנה את הרוזמרין, המרווה, השום והפלפל האדום הכתוש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
צווארי עוף
1 תפוז, גרידה
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים עם מספיק שמן זית עד שנוצר עיסה רופפת. חותכים בעדינות את דפנות החזיר כך שייפתח כמו ספר וישכב שטוח על קרש החיתוך שלכם. משפשפים את תערובת השמן על כל החלק הפנימי של כתף החזיר (הקפידו להכניס אותה לכל פינה).
במחבת צלייה גדולה שלבו את כל הירקות והיין. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומוסיפים את הטימין ועלי הדפנה. מקננים את החזיר על הירקות. משפשפים את החלק העליון של החזיר בשמן ומכניסים לתנור. צולים 30 עד 40 דקות עד שהעור מתחיל להשחים והופך פריך.
מברישים את העור במיצי המחבת ומוסיפים מעט מציר העוף על החזיר וסביבו. צולים עוד 3 עד 3 1/2 שעות, צולים את העור מדי פעם ומוסיפים עוד ציר עוף כדי לשמור על לחות המחבת. אם העור הופך כהה מדי, אוהל עם רדיד אלומיניום ולהסיר את רדיד במהלך 30 הדקות האחרונות של זמן הבישול.