פחזניות בצק מטוגנות עם סירופ ליים
צריך מתאבן צמחוני? פחזניות בצק מטוגנות עם סירופ ליים יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 81 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן צמחי, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו כוס פירות עם סירופ ליים, מלון עם סירופ ליים, ו מלון עם סירופ לימון טקילה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הסוכר, דבש, גרידת ליים, מיץ ליים ו 1/4 כוס מים בסיר קטן על אש בינונית. להביא לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
הסר מהחום; להפריש. (אתה יכול לקרר את הסירופ, מכוסה, עד 3 ימים; לחמם לפני ההגשה.)
לטאטא את הקמח, 3/4 כוס מים, חלמונים ביצה, חמאה ומלח בקערה גדולה כדי להפוך את הבלילה רופפת.
חום 1/2 אינץ ' שמן צמחי במחבת עמוקה גדולה עד מדחום מטגנים עמוק רושם 350 מעלות F. עובד בקבוצות, יוצקים כפות קטנות של הבלילה לתוך השמן החם ומטגנים, הופך פעם אחת, עד הזהב משני הצדדים, על 3 דקות לכל אצווה. (להחזיר את השמן 350 מעלות F בין קבוצות.)
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
אתה יכול לטגן פינוקים אלה עד 4 שעות קדימה.
מגישים בטמפרטורת החדר או מחממים בתנור 375 מעלות F.