פחזניות פטריות
פחזניות פטריות הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 142 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מדיירה, בצק עלים, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. נסו פחזניות פטריות, פחזניות פטריות, ו פחזניות פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בשמן זית במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שאלוט ושום ומבשלים 30 שניות, ערבוב.
מוסיפים פטריות קורנית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות להפסיק לתת את הנוזל ולהתחיל חום, על 5 דקות.
מוסיפים מדיירה ורוטב סויה ומבשלים רק עד הנוזל התאדה, על 2 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
על משטח עבודה מקומח עם מערוך מקומח, רול גיליון מאפה עד עובי של 1/8 ב.
חותכים מאפה לתוך סיבובים עם חמאה ו floured 2-in. ביסקוויט או חותך עוגיות עם קצוות מחורצים ולסדר סיבובים 1/2 ב. מלבד על 2 דפי אפייה.
לחץ על אמצע כל סיבוב עם האצבע שלך כדי להפוך את דיכאון, עוזב 1/4-in.- שפה רחבה. לתקוע כל מרכז פעם אחת עם מזלג העליון עם כפית קטנה. של מילוי פטריות.
להקציף ביצה ושמנת יחד ולהניח בצד.
אופים מאפים עד חום זהוב ומתחיל לנשוף, 8 עד 12 דקות.
הסר מהתנור וחום נמוך ל -35
עם סוף משפך קטן, בזהירות אגרוף למטה מרכזי מאפים תוך כפית על 1/2 כפית. תערובת ביצה שמנת דרך משפך (כדי לעזור להנחות את הנוזל) לתוך מאפה (כפית יותר אם המאפה יקבל את זה בלי לעלות על גדותיו).
אופים מאפים עוד 10 עד 15 דקות, או עד חום זהוב עמוק.