פחזניות פרמזן עם מרינרה
פחזניות פרמזן עם מרינרה עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 40 קלוריות. אם יש לכם חמאה, ביצים, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו פולנטה בגריל עם מרינרה, פרמזן ובזיליקום, גבינת מרינרה משולשת מצופה פרמזן בגריל, ו שרימפ ומרינרית זית מעל גאלטי עם פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. גיליון עוגיות גריז.
מחממים חלב וחמאה לרתיחה בסיר 1/2 ליטר. מערבבים בקמח; להפחית את החום לנמוך. מערבבים במרץ על 1 דקה או עד התערובת יוצרת כדור; להסיר מן החום.
הכה בביצים, אחד בכל פעם, מכה עד חלקה לאחר כל תוספת. מערבבים בגבינה. טיפה בצק על ידי כפית מעוגלתחופן 2 אינץ ' על גבי גיליון עוגיות.
אופים כ 15 דקות או עד נפוח וזהוב חום.
מגישים חמים עם רוטב מרינרה לטבילה.