פחית בירה של ביג באד עוף
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית קטוגנית? עוף פחית בירה של ביג באד יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זנגביל טחון, מלח ים, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, פנקייק חלב חמאה אפוי גדול ורך, ו בירה-בריין-Can Chicken (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 450 מעלות F. לשטוף עוף עם מים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
מערבבים מרכיבים יבשים בקערה קטנה. לשפשף 1/2 של החומרים על חלל פנימי של עוף. בעדינות לקלף את העור מן העוף לשפשף תערובת לתוך בשר של עוף. בירה פתוחה יכולה לשפוך כ 1/2 כוס. זרוק את שיני השום לתוך פחית הבירה.
מניחים עוף, סוף פתוח למטה, על פחית הבירה להכניס את הבירה לתוך החלל.
מניחים עוף, בעמידה, במחבת סאוט גדולה.
מניחים 1/3 של בייקון בחלל העליון של העוף לעטוף את הנותרים 2/3 של בייקון למטה מחוץ של העוף. לנקב את הבייקון לתרנגולת עם קיסמים.
מניחים עוף בתנור במשך 10 דקות ולאחר מכן בטמפרטורה נמוכה יותר ל 325 מעלות F ומבשלים עוד 1 שעה, או עד הטמפרטורה הפנימית בחלק העבה ביותר של הירך מגיע 165 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא.