פחם ארקטי עם דוקסל וכרישה
לכו לחנות ותביאו פילה ארקטי, יין, כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Char הארקטי על מצע של כרוב, ארקטיק צ'אר עם פטריות, ו Arctic Char Vojvodina.
הוראות
מחממים מחבת nonstick בינונית על חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף כרישה למחבת; לבשל 5 דקות או עד מכרז.
להוסיף 2 כפות יין; לבשל 1 דקה. מסדרים תערובת כרישה בתחתית זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית מצופה ספריי בישול.
מורחים דוקסל באופן שווה על תערובת כרישה.
מניחים דגים על גבי דוקסל; מפזרים מלח.
טפטוף עם הנותרים 6 כפות יין.
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מגישים דגים עם כרישה ונוזל בישול.
בחירה בת קיימא: Arctic char היא אופציה חכמה כאשר סלמון בר אינו זמין.