פטה כבד
פטה כבד הוא מזנון שמשרת את גיל 16. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן וקטוגני זה מכיל 113 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-10 גרם שומן למנה. תמורת 23 סנט למנה, מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 82 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל גרוס, מלח, מייס טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64%. נסו פטה כבד - מוס כבד העוף המשיי והקרמי ביותר אי פעם, פטה כבד ופטה כבד עוף (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני מערבבים מים, כבדי עוף ובצל פרוס. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומכסים. מבשלים כ-20 דקות, או עד שהכבד מבושל ורך.
מסירים מהאש, מסננים וזורקים את הבצל. הסר והשליך גם חלקים קשים מהכבד.
מניחים כבדים מבושלים בבלנדר או מעבד מזון, ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים בצל קצוץ, שרי, חמאה או מרגרינה, מלח, פלפל שחור ומייס; דופק להתמזג. בעזרת ידיים משומנות קלות יוצרים מתערובת פאטה תלולית ומניחים על צלחת הגשה. מצננים שעה אחת לפני ההגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את NV Ruinart, Wine. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-89 דולר לבקבוק.
NV Ruinart, יין