פטה-פסטה עוף
פסטה עוף פטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מלח, אורגנו, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פסטה עם עוף, פלפלים אדומים קלויים ופטה, סלט פסטה גבינת פטה עוף, ו פסטה עוף בלימון עם ארטישוק ופטה.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים פסטה מבושלת, זיתים, אורגנו ופלפל; מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב.
הסר מהחום, ומערבבים גבינה.