פטוצ'יני ים תיכוני דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -12 גרם חלבון , 13 גרם שומן ובסך הכל 324 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. תמורת $1.9 למנה , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור מזנון. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, גבינת פטה, פלפל חריף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 58% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פטוצ'יני עוף ים תיכוני , פטוצ'יני אלפרדו ופטוצ'יני קייג'ון .
הוראות
1
בסיר קטן מביאים את המרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים מהאש; להוסיף עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3
מניחים לעמוד 5-7 דקות.
4
חותכים עגבניות לפרוסות דקות ומחזירים למרק; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
5
מבשלים פטוצ'יני לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת טפלון גדולה מצופה בתרסיס בישול, מטגנים פלפלים ובצל בשמן במשך 3-4 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פטוצ ' יני
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. הפחיתו את החום. מערבבים פנימה את הזיתים, הבזיליקום, הצלפים, האורגנו ותערובת העגבניות השמורה; חום דרך.