קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

פטוצ'יני אלפרדו

פטוצ'יני אלפרדו
פטוצ'יני אלפרדו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1126 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 81 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -18 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פלפל סדוק טרי, פרמיגיאנו-רג'יאנו, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. עם כפית ציון 66%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: פטוצ'יני אלפרדו, פטוצ'יני אלפרדו, ו פטוצ'יני אלפרדו.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שלב את הקמח והמלח; מעצבים לתל על משטח העבודה שלך ויוצרים באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מוסיפים לבאר ביצים שלמות, חלמונים ו -1 כף שמן זית ומקציפים קלות בעזרת מזלג. שואבים בהדרגה את הקמח מהקיר הפנימי של הבאר בתנועה מעגלית. שימוש 1 יד לערבוב והשני כדי להגן על הקיר החיצוני. ממשיכים לשלב את כל הקמח עד שהוא יוצר כדור. ללוש ולקפל את הבצק עד אלסטי וחלק, זה צריך לקחת בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
זנים של פטריותזנים של פטריות
3
מברישים את המשטח בשמן זית שנותר ועוטפים את הבצק בניילון; תנו לנוח כ-30 דקות כדי לאפשר לגלוטן להירגע. מחלקים את כדור הבצק בקטעים קטנים, מכסים ושומרים את הבצק שלא משתמשים בו מיד כדי למנוע התייבשותו. יוצרים את הבצק למלבן ומגלגלים אותו דרך מכונת הפסטה, 2 או 3 פעמים, בהגדרה הרחבה ביותר. משוך ומותח את דף הבצק בכף ידך כשהוא מגיח מהגלילים. להפחית את הגדרת כננת בצק דרך שוב, 2 או 3 פעמים. המשך להדק ולגלגל עד שהסדין בעובי של כ -1 / 4 אינץ'. קחו בחשבון, לפסטה סמיכה מדי יש טעם דביק.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
GummiesGummies
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
חותכים את הסדין הארוך לחתיכות בגודל 18 אינץ'. כעת, בעזרת חיבור חיתוך הפטוצ ' יני, העבירו את הסדינים דרך חריץ החיתוך. אבק את האטריות ונייר אפייה בקמח תירס. סליל את הגדילים לקן. מניחים לייבוש כ -10 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
מחממים שמנת כבדה על אש נמוכה-בינונית במחבת מטגן עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים חמאה ומקציפים בעדינות להמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מפזרים גבינה ומערבבים לשילוב. מתבלים בפלפל שחור טרי סדוק. בסיר גדול מבשלים פסטה בהרבה מים מומלחים רותחים למשך 3 דקות. מרוקנים במהירות את הפסטה ומוסיפים אותה לתבנית המטגנת, זורקים בעדינות את האטריות לציפוי באלפרדו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מעבירים פסטה לקערת הגשה חמה. למעלה עם גבינה מגוררת יותר פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מגישים מיד.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
"מראה פירות יער טריים, עם רמזים לפרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. בעל גוף מלא, עם חיך רענן, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הכי טוב אחרי 2003."- צופה יין