קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה פרושוטו

פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה פרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה Prosciutto. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו קרם, דק prosciutto, אפונה פטיט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פטוצ'יני אלפרדו עם צדפות ואפונה, אלפרדו פטוצ'יני אור עם שרימפס ואפונה, ו פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 5 עד 6 ליטר, לשלב מרק, חלב, פטוצ 'יני (לשבור פטוצ' יני במידת הצורך כדי להתאים למחבת); לכסות ולהביא לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני גבוה ומבשל, חשוף, ערבוב לעתים קרובות להפריד אטריות, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים אפונה ומערבבים מדי פעם עד שהפסטה מכרז לנשוך, 2 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, להפריד פרושוטו פרוסות לחתוך לרוחב לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס עם 2 כפות מים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים לתערובת פסטה ומערבבים עד שהוא רותח ומתעבה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים שמנת חמוצה, גבינת פרמזן, אגוז מוסקט, ומלח ופלפל לפי הטעם; מערבבים עד מעורבב היטב ומחומם דרך, על 1 דקה. מערבבים בפרושוטו. כף על צלחות.
מרכיבים שתצטרך