פטוצ'יני חסילונים מוקרמים
נסו פטוצ'יני קרמי עם שרימפס ובייקון, פטוצ'יני חזיר קרמי, ו פטוצ'יני קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, הוספת אספרגוס למים רותחים במשך 3 דקות האחרונות.
בינתיים, מחממים מחבת nonstick גדולה מרוססת עם ספריי בישול על חום בינוני. מערבבים בגבינת שמנת ומיץ עד מעורבב.
הוסף שרימפס; לבשל על אש נמוכה 5 דקות., ערבוב מדי פעם.
מסננים תערובת פסטה; מניחים בקערה גדולה.
להוסיף תערובת שרימפס; לזרוק מעיל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.