פטוצ'יני נו פרדו עם ברוקולי ופטריות מוקפצות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Fettuccine No-Fredo עם ברוקולי פטריות מטוגנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 277 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, ברוקולי, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטוצ'יני קולי-פרדו עם כרוב ניצנים ובייקון, פטוצ'יני עם שעועית וברוקולי ופטריות.
הוראות
מחממים מחבת שאינה מקל מוברשת או מרוססת עם קצת שמן זית.
מוסיפים את 2 שיני שום ופטריות, ומבשלים, ערבוב, עד הפטריות מתחילים להפריש את המיצים שלהם. אתה יכול למנוע מהם להתייבש על ידי שמירה על המחבת מכוסה בין התעוררות. כאשר הפטריות נעשות עסיסיות, מוסיפים את היין והמלח לפי הטעם. מבשלים רק עד היין נספג ולאחר מכן להפריש, מכוסה, עד מוכן לשרת. פסטה: להביא סיר גדול של מים לרתיחה, להוסיף את פטוצ ' יני ומלח, אם תרצה, ולהגדיר טיימר במשך 3 דקות פחות מכמות הזמן המצוין על החבילה. כאשר הטיימר יוצא, מוסיפים את הברוקולי ומבשלים במשך שלוש דקות, או עד הפסטה היא אל דנטה. (עבור הפטוצ ' יני שלי, זה אומר שבישלתי אותו במשך 9 דקות, הוספתי את הברוקולי, ובישלתי אותו לעוד 3.)
מסננים את הפסטה ואת הברוקולי ומחזירים אותו למחבת. מערבבים את רוטב הכרובית ומגישים עם פטריות מטוגנות.