פטוצ'יני סלמון עם רוטב ווסאבי
פטוצ'יני סלמון עם רוטב ווסאבי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך סלמון, פטוצ'יני תרד, יוגורט דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה טוב. נסו סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום, Potstickers סלמון עם רוטב ווסאבי, ו סלמון אפוי עם רוטב ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5 עד 6 ליטר על חום גבוה, להביא מרק, 2 כוסות מים, פטוצ ' יני לרתיחה; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פסטה הוא רך לנשוך, כ 7 דקות.
בינתיים, לשטוף קוויאר במים קרים לנקז היטב מסננת בסדר.
תערובת קורנפלור עם 3 כפות מים עד חלקה.
מערבבים תערובת קורנפלור, יוגורט, ווסאבי עם פסטה, ולאחר מכן מערבבים עד רותחים שוב.
מוסיפים סלמון ומערבבים בעדינות רק עד חם, 1 עד 2 דקות.
מגישים פסטה בקערות ומקשטים עם קוויאר סלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.