פטוצ'יני עם אגוזי מלך, סרטי קישואים, ופקורינו רומאנו
פטוצ'יני עם אגוזי מלך, סרטי קישואים, ופקורינו רומנו עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 595 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם אגוזי מלך, שמן זית בתוספת נוספת, פטוצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סרטי קישואים עם לימון פקורינו, קישואים בגריל וקיץ סקווש עם פקורינו רומנו מגולח, ו חומוס עם לימון פקורינו רומנו.
הוראות
1
מקום 1 קישואים על משטח עבודה. באמצעות מקלף ירקות בחוזקה מחזיק קישואים על ידי קצה גזע, לגלח קישואים לאורך לתוך סרטים ארוכים. להשליך שאריות. חזור עם קישואים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ציוד שתשתמש בו
קולף
2
מקום סרטים (על 10 כוסות בסך הכל) במסננת גדולה להגדיר מעל קערה גדולה; מפזרים 1 כפית פלר דה sel.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De Sel
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בואו לעמוד 30 דקות. יש לשטוף קישואים מתחת למים זורמים קרים; לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מורחים על 2 מגבות מטבח גדולות; להתגלגל במגבות לספוג עודפי מים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
5
מערבבים שום, פילה אנשובי, ופלפל אדום מרוסק בקערת הגשה גדולה מאוד. באמצעות עלי או כף עץ, למחוץ תערובת עד צורות להדביק.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פילה אנשובי
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מרגמה ועלי
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי.
8
להעביר פסטה לקערה עם תערובת שום.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
להוסיף 1/3 כוס שמן ו 1/4 כוס שמור בישול נוזלי; לזרוק.