פטוצ'יני עם מנגולד שוויצרי ופירות יבשים
פטוצ'יני עם מנגולד שוויצרי ופירות יבשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.28 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 680 קלוריות. אם יש לכם קינמון, צנוברים, מנגולד שוויצרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב דומדמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שקית עם דומדמניות כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 71%, המנה הזו מוצקה. נסו פטוצ'יני עם מנגולד ושום שוויצרי, פטוצ'יני עם מנגולד שוויצרי, אגוזי מלך ולימון, ו שעועית לבנה ופטוצ'יני מנגולד שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
צולים את הצנוברים עד להזהבה, בערך 8 דקות.
במחבת גדולה מחממים את השמן על אש נמוכה בינונית.
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את המנגולד השוויצרי ו 1/2 כפית כל אחד מהמלח והפלפל. מבשלים עד שהמנגולד נבול ורוב הנוזל מתאדה, כ -3 דקות.
מוסיפים את המשמשים, הדומדמניות, הנמל והקינמון ומבשלים עד שהיציאה מצטמצמת לכ -2 כפות, 1 עד 2 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים ומומלחים, מבשלים את הפטוצ ' יני עד שזה עתה נעשה, בערך 12 דקות.
מסננים את הפסטה וזורקים אותה עם הרוטב, הפרמזן, הצנוברים, והשאר 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
וריאציה: פטוצ ' יני עם תרד ופירות יבשים: אפשר להשתמש בתרד במקום במנגולד השוויצרי. השתמש ב -10 אונקיות תרד שטוף מראש או 1 1/2 קילו בצרורות.
המלצת יין: יין לבן פירותי, כמו גוורצטרמינר או צ ' נין בלאן מקליפורניה, יהדהד יפה את השילוב של פירות ותבלינים.